Cautare

62709 de rezultate pentru "stirile de la ora 19 de pe data de 7 feb 2012 din spitalu boli infectioase" (6.41 secunde)
Reprezentantii Uniunii Europene ar vrea sa reglementeze programul de lucru al medicilor astfel incat acetsia sa lucreze aproximativ sapte ore pe zi, program in care sa fie incluse si garzile, a declarat, vineri, profesorul Mircea Cinteza la conferinta CMR de la Caransebes privind migratia medicilor.
Diagnosticarea sau confirmarea unor afectiuni presupune in anumite situatii realizarea unor investigatii suplimentare analizelor de sange, ecografiilor sau radiografiilor, precum Tomografia Computerizata (CT) sau Rezonanta Magnetica (RM). ... In anumite afectiuni este preferata una din aceste modalitati, alteori ele sunt complementare.
A fost deschis un dosar penal de ucidere din culpa dupa incendiul de la Spitalul de boli infectioase din Ploiesti. Un raport al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta a semnalat inca din luna ianuarie nereguli.
Calvar pentru bolnavii din Suceava. Cele mai multe unitatile medicale nu au suficienti specialisti care sa-i trateze atunci cand au urgent nevoie de ajutor. Din acest motiv oamenii sunt nevoiti sa se deplaseze in alte orase din tara, ori sa astepte pana cand starea de sanatate se agraveaza.
Senatorul Antonie Iorgovan a fost internat, astazi, din nou, la spitalul Municipal . Politicianul sufera de cancer la pancreas in faza terminala si a revenit de putin timp in tara, dupa o internare la Viena unde i-au fost efectuate mai multe interventii chirurgicale.
Consiliul Local al Municipiului Craiova urmeaza sa ia act, in sedinta de joi, 31 martie, de demisia din calitatea de consilier a pedelistului Octavian Florin Ion.
Consiliul Local al Municipiului Craiova urmeaza sa ia act, in sedinta de joi, 31 martie, de demisia din calitatea de consilier a pedelistului Octavian Florin Ion.
Consiliul Local al Municipiului Craiova urmeaza sa ia act, in sedinta de joi, 31 martie, de demisia din calitatea de consilier a pedelistului Octavian Florin Ion.
Consiliul Local al Municipiului Craiova urmeaza sa ia act, in sedinta de joi, 31 martie, de demisia din calitatea de consilier a pedelistului Octavian Florin Ion.
Expunerea prelungita la razele ultraviolete favorizeaza revenirea herpesului Persoanele care sunt infectate cu virusul herpesului labial sau genital trebuie sa se obisnuiasca cu prezenta lui in organism, respectiv in interiorul ganglionilor.
Ginsegul si echinacea ne protejeaza de bacterii, virusuri, ciuperci (Autoare: Magda Marincovici) Sistemul imunitar ne protejeaza de bacteriile, virusurile, ciupercile ce ne ataca din exterior. ... Ambele au capacitatea de a stimula sistemul imunitar si, deci, ajuta organismul sa se apere contra agresiunilor si dezechilibrelor.
Magda Marincovici) Sindromul de oboseala cronica a fost considerat mult timp o boala psihica. Dar un recent studiu efectuat in SUA demonstreaza ca sindromul de oboseala cronica este, in realitate, o boala biologica, identificata prin prezenta markerilor imunitari specifici in sange.
Tantarul-tigru ar putea fi numit si tantarul-zebra, deoarece este brazdat de linii albe de abdomen. Aceasta insecta are o lungime de aproximativ 7 milimetri si a venit in Europa din Asia. In Franta, de exemplu, a fost semnalat in 20 de departamente, dar si in Romania.
Mariustuca.ro / Copiii crescuti in contact direct cu animale de curte sunt mai putin expusi crizelor alergice (Autoare: Magda Marincovici) Imbunatatirea nivelului de igiena a atras dupa sine o diminuare a contactului copiilor cu diferiti microbi.
Magda Marincovici) Expertii reuniti la Congresul mondial al bolilor cu transmitere sexuala si SIDA, ce a avut loc recent la Viena, atrag atentia asupra cresterii rezistentei antibioticelor prescrise in unele dintre aceste afectiuni.
Vaccinarea anti-HPV reprezinta o urgenta pentru Romania, aflata pe locul intai in Uniunea Europeana in ceea ce priveste mortalitatea cauzata de cancerul de col uterin.
Fiica asistentei care a suferit arsuri de gradul I si II pe 40% din suprafata corpului, in timp ce incerca sa salveze viata pacientilor ramasi captivi in saloanele cuprinse de incendiu de la Spitalul de Boli Infectioase din Ploiesti a povestit ca mama ei este constienta si va fi transferata la Bucuresti.
Tudor Ciuhodaru, medic la Spitalul de Urgenta din Iasi, a declarat ca indiferent de justificarile autoritatilor, bilantul dupa incendiul de la Spitalul de Boli Infectioase din Ploiesti este unul tragic si "o carpeala a dus la astfel de lucruri".
In aceasta dimineata, imediat dupa incendiul ce a cuprins salonul ATI de la Spitalul de Boli Infectioase din Ploiesti, a avut loc o situatie absurda, care arata cat de mare este lipsa de comunicare intre autoritatile din Romania.
Bogdan Nica, managerul Spitalului de Boli Infectioase din Ploiesti, a declarat joi dimineata ca spitalul nu avea autorizatie ISU, era in curs de obtinere, iar ISU nu a gasit nereguli in urma controalelor.
google-analytics.com